Cuiners de Cuina Vallès

 
01/01/12

Tast & Gust ( Cerdanyola del Vallès )

Cap de cuina - Joan Ramon Fáfila

\r\n

Cap de sala -

 
01/01/11

Can Piqué ( Montcada i Reixach)

Cap de cuina - Albert Oltra

\r\n

Cap de sala - Isabel Ustrell

 
01/01/11

Ristol (Viladecavalls)

Cap de cuina - Àlex Lucas

\r\n

Cap de sala - Lluís Ristol / Carme Costa

 
01/01/10

Can Vinyers ( Matadepera)

Cap de cuina - Edgar González

\r\n

Cap de sala - Christian Martino

01/01/10

El Cel de les Oques ( Terrassa)

Keco Martínez-Anglès (Terrassa, 1978)
El Cel de les Oques de Terrassa, obert el 2005

“Creiem en la recuperació de la identitat de la cuina vallesana”

El xef Keco Martínez-Anglés,  junt amb la seva dona, Imma Puigmitjà, sumiller i cap de sala, comanden el restaurant el Cel de les Oques de Terrassa des del 2005. El Keco  es defineix com un cuiner autodidacta.  Llicenciat en Dret i Financer, el 2005 canvia el món de l’assessorament empresarial on era director financer, pels fogons;  la seva gran passió i  un somni vocacional des de ben jove. Fervent estudiós de la gastronomia, ha evolucionat la seva cuina cap a les arrels vallesanes, on conjuga el producte de proximitat i la tradició amb una visió actualitzada.
L’Imma és llicenciada en Dret i Financeres i s'ha format al CETT de Barcelona. Al seu restaurant, desenvolupa amb profunditat una oferta de vins atractiva i dinàmica, juntament amb un servei de sala àgil. L'equip es completa amb el cap de cuina Jaume Sabrià, format a l’Escola Mossen Homs,  Pol Pratcorona, alumne de l’escola Joviat, i Marina Muñoz formada a l’Escola Mossen Homs de Terrassa.

-Per què sou membres de Cuina Vallès?

Perquè creiem en la recuperació de la identitat de la cuina vallesana. Això comporta tres àmbits fonamentals: l’històric, amb la recuperació d’un receptari vallesà, el del sector primari, amb la recuperació dels petits productors, i l'àmbit de la distribució. En aquest apartat valorem tant la distribució en els restaurants com en lla venda al detall dels productes vallesans.

-Quins punts forts destaqueu de Cuina Vallès i per què? 
 
N'hi ha molts. El primer és la filosofia i fonaments del col·lectiu. Ens trobem arrelats a la terra i defensem el nostre territori. No ens hem d’inventar res, som d’aquí i treballem per la nostra terra. El segon és el nivell gastronòmic dels restaurants de Cuina Vallès. El procés acurat de selecció fa que únicament els millors establiments puguin formar part del col·lectiu. La recerca d’un receptari que ens identifica, junt amb el producte vallesà fa que tinguem un marca pròpia amb un discurs propi.

-Com és la vostra cuina, quins són els trets identificatius?
 
La nostra cuina és una cuina d’arrel vallesana, on busquem una manera moderna de destacar la tradició i el producte, tot trobant formes originals i noves per destacar la cuina que ens identifica.

-Destaqueu 5 productes gastronòmics fonamentals en la vostra cuina. 
 
N'hi ha molts!: els ous, les mongetes del ganxet, el cigronet menut, el mató vallesà, les carxofes, la tòfona negra, els musclos de roca, les patates, tota l’horta en general, el peix e temporada... La temporada ens dona la vida, cada cosa al seu moment, que és quan està millor!!
 
-El paisatge de la teva vida, un espai preferit del Vallès Occidental.

La Mola i el seu entorn. És una postal de la vida dels que som terrassencs.

 
01/01/10

Lossum ( St. Quirze del Vallès )

Cap de cuina - Joan Sala

\r\n

Cap de sala - Pepita Ferran

 
01/01/09

El 9 de la Borriana ( Sabadell )

Cap de cuina - Núria Pérez

\r\n

Cap de Sala - Paco Querol

 
01/10/06

Can Feu ( Sabadell )

Cap de cuina - Josep Mª. Villagrasa

\r\n

Cap de Sala - Antoni Villagrasa / Maria Isabel Camps

 
01/10/06

Garbí (Castellar del Vallès )

Cap de cuina - Carles Calsina / Marcelino Calsina

\r\n

Cap de sala - Rosa Guitart

Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ