Receptari

Llistat de receptes

Garbí: Albergínia blanca amb bolets de temporada i Brie

Ingredients per a 4 persones

- 2 Albergínies millor la blanca (opc. la ratllada o la negra)
- Bolets de temporada
- 8 talls de formatge Brie
- ¼ de ceba
- 250gr. Carn picada
- Sal
Per fer la bechamel de ceps:
- Ceps
- 500cl. Llet
- 1 c.s. Farina
- 1 ceba
- Sal i nou moscada
- 60gr. Mantega

Elaboració

Elaboració:
Tallem les albergínies en dos parts, al llarg i les buidem una mica amb una cullera.
Les salem una mica i les posem de cap per avall perquè deixin anar l’aigua.
Les enfornem fins que siguin cuites.
Mentrestant preparem la beixamel de ceps, sofregint la ceba amb mantega i el cep laminat, afegim la farina i la deixem enrossir i seguidament la llet fins a espessir, rectifiquem de sal i nou moscada i colem pel chino.
Preparem el farcit, tallant la ceba ben petita i la posem en una paella amb mantega i que es faci ben a poc a poc. Rentem els bolets i els afegim a la ceba conjuntament amb la carn i  couem.
Afegim una mica de beixamel de ceps al farçit, rellenem les albergínies i les acabem amb les làmines de Brie per sobre i enfornem just fins a fondre una mica el formatge Brie.
Decorem el plat al gust. (Làmines de cep en aquest cas).



Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ