Notícies de Cuina Vallès

03/08/17

III Sopar experience amb especial maridatge de Sake

Si en Ramon Casamada ( Can Casamada ) i Naotaka Miyasaka ( Miyasaka Brewery ) es trobessin, segurament parlarien de la terra, el temps, de l'incertesa de la collita o en la el.laboració dels nous sakes, però per damunt de tot ho farien de les seves famílies, de la tradició tramesa durant segles en la obtenciò i el.laboració de productes excel.lents, on la seva passió s'ha vist recompensada amb els merescuts reconeixements a la seva feina i s'adonarien que malgrat els 11.000 kms quels separen, tenen mes coses en comú de las que mai s'aguesin imaginat, tot això mentre comparteixen unes "seques" amb Sake .
El dia 2 d'Octubre, Cuina Vallès posarà en valor el treball d'aquets productors i d'altres en un Sopar Experience on els cuiners del col.lectiu crearan un menú degustació maridat amb sake japonés (premium o super premium ) de productors locals.
L'acte tindrà lloc en El Saló d'Actes de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, obra modernista de l'arquitecte Jeroni Martorell.

Preu 80 €

Inscripcions a partir de l'1 de setembre via mail info@cuinavalles.cat o fent la reserva els diferents restaurants de Cuina Vallès. 

Anirem informant,

Gràcies.



Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ