Notícies de Cuina Vallès

03/06/09

Productes agroalimentaris del Vallès a Venècia amb Cuina Vallès

Productes agroalimentaris del Vallès a Venècia amb Cuina Vallès

\r\n

El passat dijous 28 de maig, el col•lectiu Cuina Vallès va servir un sopar a la ciutat italiana de Venècia. L’àpat va servir per finalitzar  una important jornada comercial  organitzada pel Consorci de Turisme de Catalunya i com a cloenda a l’ Any de Catalunya a  Itàlia (febrer 2008-març2009).

\r\n

Durant l’àpat al que varen assistir  més de 80 persones al Casino de Venezia, els assistents varen poder degustar alguns dels productes agroalimentaris elaborats al Vallès Occidental; Mongeta del Ganxet de COAGSA,  vedella engreixada al Parc Agrari de Sabadell o la Botifarra de Sant Llorenç, elaborada per la botiga de Terrassa, Casanovas Selecció entre d’altres productes catalans.

\r\n

La minuta de l’àpat va ser la següent:
• Llagostins amb romesco
• Carpaccio de pop, tomàquet de Montserrat i Anxova de l’Escala
• Crema de Carbassa i alfàbrega
• Mongetes del Ganxet sortint de l’olla amb cansalada
• Múrgoles a la crema amb fetge gras
• Botifarra de Sant Llorenç amb corretjoles
• Bacallà amb porros i vinagreta de ceps
• Galta de vedella
• “Dorayaki” de Mongetes del Ganxet
• Flam de maduixots amb xocolata blanca



Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ