Notícies de Cuina Vallès

 
03/09/09

Edgar González, guanyador del Concurs Cuiner de l’ Any de Terrasa

Edgar González, cuiner del restaurant Can Vinyers de Matadepera va resultar guanyador de la tercera edició del Concurs Cuiner de l’Any.
Davant d’un jurat on destacava la presència de  Josep Sucarrats director de la revista Descobrir Cuina, o el popular cuiner del restaurant Via Véneto de Barcelona, Carles Tejedor entre d’altres. Edgar González i el seu ajudant Antonio Oliva es van imposar als 9 cuiners i cuineres terrassencs que varen disputar la final amb un “Bacallà a la llauna amb botifarra i cigrons” que va agradar moltíssim a la totalitat dels membres del jurat.
Cal destacar també, el tercer lloc de Sílvia Hernández, del restaurant La Terrassa del Museu membre també del col•lectiu Cuina Vallès i guanyadora de la primera edició del Concurs.



Informació important sobre Cookies: Cuina Vallès utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal. Pots permetre'n l'ús o denegar-lo, també pots canviar la teva configuració sempre que vulguis. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. ACCEPTAR MÉS INFORMACIÓ